Sågudden i Arvika

Kafé Nystuga är ett mysigt café i den historiska miljön på Såguddens Friluftsmuseum. I caféet pryds väggarna av tavlor och föremål ur museets samlingar. På den fina uteserveringen njuter du av en fantastisk utsikt över Kyrkviken. Precis intill caféet finns en lekplats och en inte-röra-marken-bana.


Mer information finns på vår facebboksida HÄR


Öppettider: Vi öppnar 17 Maj 

Alla dagar 11:00-17:00


Kontakt för sågudden: tel. 070-4759314

På vår meny finns våfflor, vår egengjorda italienska glass, praliner, fikabröd, tårtor i alla slag och enklare maträtter, kallrätter som sallader och matiga våfflor.Vi tillverkar!

All glass tillverkar vi helt själva från grunden, eller Gelato som vi vill kalla det. över 80 smaker varieras i vår frys och tillsammans med våra moussetårtor, bakverk mm så hittar du alltid något i smaken.


Vi brinner för det vi gör!

Provningar på Sågudden

På vår egen choklad & glassprovning tas du med på en smakresa in i gelaton och chokladens fantastiska värld. Du får möta våra passionerade glasskreatörer och chocolatierer. Du får en unik inblick i våra tillverkningsprocesser och en förståelse för det genuina hantverket bakom Carlis fantastiska choklad och gelato.
Under provningen får du en presentation och historia, en genomgång av de olika teknikerna som finns inom hantverket.
Du får smaka och bedöma, testa mängder med choklad, frossa i vår gelato, allt ifrån klassiska smaker till det mer ovanliga och nya, 

Provningen passar alla.
Platser bokas via telefon 070-4759314 Kostnad 350.-p/p

Datum: 22 juli & 29 Juli.

(Sällskap större än 10 personer kan boka sina egna datum och tider)

Uthyrning


- söker du lokal för bröllop, kalas eller annat event?

Cafet har 80 sittplatser inomhus i sina 2 flyglar och ca 80 sittplatser utomhus. 

Fullt utrustat kök. 

Kontakta oss för mer info: 070-4759314